TOP

#

У ТЦК заявили про нову смерть військовозобов’язаного через епілептичний напад

  • Олигархи
  • 07.05.2024 07:40

Військовозобов ’язаний після перевірки ВЛК мав їхати до навчального центру, проте помер від нападу епілепсії.

Дніпропетровський ТЦК повідомив, що 5 травня стався трагічний випадок з військовозобов’язаним, який без ознак фізичного впливу помер від після нападу епілепсії. У ТЦК висловили співчуття рідним та вказали, що за фактом смерті військовозобов’язаного тривають слідчі дії правоохоронних органів.

У ТЦК заявили про нову смерть військовозобов’язаного через епілептичний напад

Після нападу епілепсії в Кривому Розі помер військовозобов’язаний. Фото з відкритих джерел

Криворізьке видання "На часі" повідомило, що 44-річний чоловік, на ім’я Артем потрапив до Саксаганського ТЦК, де проходив ВЛК та готувався до відправлення до навчального центру. Увечері 5 травня до ТЦК приїхала мати Артема, яка мала йому передати гроші та документи, але жінці повідомили про смерть її сина, який мав за її словами мав лише проблеми з зором.

Як пояснили у ТЦК, у чоловіка спостерігали різке погіршення здоров’я, яке супроводжувалось ознаками епілептичного нападу.

"Була негайно викликана швидка медична допомога, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалась домедична допомога. Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу", — йдеться в заяві Дніпропетровського ТЦК.

У ТЦК висловили співчуття рідним і близьким померлого та додали, що за фактом смерті тривають слідчі дії.

Зазначимо, що це не перший випадок, коли фіксують смерть військовозобов’язаного через напад епілепсії після проходження ВЛК. Подібний випадок стався в Закарпатській області, коли за заявами місцевого ТЦК, у чоловіка по дорозі до навчального центру стався епілептичний напад.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ТЦК відреагували на випадки, коли далекобійників знімають з маршрутів та відправляють до військкоматів.

Wiki