TOP

#

Натяжні стелі: "за" і "проти"

  • Резонанс
  • 29.04.2024 14:11

Натяжні стелі: ‘за’ і ‘проти’

Сьогодні натяжні стелі стають дедалі популярнішими – адже вони завжди виглядають бездоганно, створюючи ідеальну рівну, гладеньку поверхню. Якщо ви замовили натяжну стелю від Art Décor, маєте всі шанси втілити найсміливіші дизайнерські задуми. Дізнатися, від чого залежить вартість такої конструкції можна на сторінці. А ми розглянемо переваги та недоліки натяжних стель та доцільність такого вибору для вашої оселі.

Плівка чи тканина?

Вибір матеріалу, на перший погляд, досить обмежений: ПВХ-плівка або технічний текстиль з поліуретановим просякненням. У кожного з них – свої особливості, свій, індивідуальний "характер":

  • ПВХ-плівка – стійка до вологи, підходить для кухні та ванної кімнати, випускається у різних кольорах та текстурах. Плівка вбереже підлогу від випадкового затоплення з даху або верхнього поверху. Суттєвий "мінус" — можливість пошкодження від дотику гострих предметів. Аби уникнути проблеми, такі стелі, зазвичай монтують в останню чергу, коли інші роботи завершені.
  • Тканина – може бути лише матовою. Від випадкової вологи вона може дещо змінити колір. Але саме тканинні стелі можна фарбувати, декорувати у техніці розпису або використовувати для оздоблення аплікації. Стелі з тканини витримують навіть мінусові температури – отже, підходять для неопалювальних приміщень.

Натяжні стелі

Естетика

Натяжні стелі просто незамінні, коли потрібно приховати недоліки перекриття або системи комунікацій. Окрім цього, у поєднанні з сучасними системами освітлення, можна досягти унікального та оригінального оформлення, що чудово поєднується з актуальними стилями оформлення інтер’єру.

Проте, важливо пам’ятати, у приміщенні великої площі на стелі будуть помітні шви – це може виглядати не надто естетично. Аби уникнути проблеми, варто звернутись до професіоналів, які добре знають перевірені методи, що допоможуть приховати місця з’єднання окремих полотнищ матеріалу.

Це безпечно?

Наскільки безпечні для здоров’я матеріали для натяжних стель? Якщо ви звернулись до компанії Арт Декор, що є одним з лідерів на ринку, у вас немає жодних підстав для сумніву. Тут вам запропонують виключно високоякісні сертифіковані матеріали від перевірених постачальників – екологічно безпечні, довговічні та надійні. Саме тут ви отримаєте докладну консультацію та втілення ваших уявлень про ідеальну стелю для вашої оселі.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому телеграм-каналі та Facebook!

Wiki